Avís legal i política de privadesa

1.- Objecte i acceptació

Aquest avís legal regula l’ús del lloc web www.momentumtf.es que posa a la vostra disposició:

La navegació pel lloc web www.momentumtf.es us atribueix la condició d’usuari del mateix i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal, que poden patir modificacions.

L’USUARI s’obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i aquest Avís Legal. L’USUARI respondrà davant de MOMENTUM TASK FORCE, S.L o davant de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que es puguin causar com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

2.- Informació legal

Conformi a l’Art. 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE) i la Llei 56/2007, de 28 de desembre, de Mesures d’Impuls de la Societat de la Informació, s’informa que aquesta pàgina web www.momentumtf.es és propietat de MOMENTUM TASK FORCE, SL amb domicili al c/ Santa Maria Magdalena Núm. 6 bis, 28016 Madrid, o al correu electrònic lopd@momentumtf.es. El lloc web i els serveis són d’accés lliure i gratuït.

3.- Condicions d’accés i utilització

L’usuari es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis MOMENTUM TASK FORCE S.L. ia no emprar-los per, entre d’altres:

Difondre continguts, delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfob, ofensius, d’apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei o l’ordre públic.
Introduir a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d’alterar, fer malbé, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics de MOMENTUM TASK FORCE S.L. o de terceres persones; així com obstaculitzar l’accés d’altres usuaris al lloc web i als serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals MOMENTUM TASK FORCE S.L. presta els seus serveis.
Intentar accedir als comptes de correu electrònic d’altres usuaris o àrees restringides dels sistemes informàtics de MOMENTUM TASK FORCE S.L. o de tercers i, si escau, extreure’n informació.
Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació de MOMENTUM TASK FORCE S.L. o de tercers.
Suplantar la identitat d’un altre usuari, de les administracions públiques o d’un tercer.
Queda prohibit establir frames o marcs de qualsevol tipus que emboliquin a la pàgina o permetin la visualització dels seus continguts a través d’adreces d’Internet diferents de les de la pàgina i, en qualsevol cas, aquesta prohibició també inclou que es visualitzin conjuntament amb continguts aliens a la pàgina, de manera que:
Produïu error, confusió o engany en els usuaris sobre la veritable procedència dels continguts.
Suposeu un acte de comparació o imitació deslleial.
Serveixi per aprofitar-se de la reputació de la marca i el prestigi MOMENTUM TASK FORCE S.L.
Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició o de qualsevol altra manera comunicar públicament, transformar o modificar els continguts, llevat que es compti amb lautorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.
Recollir dades amb finalitat publicitària i de remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb fins de venda o altres de naturalesa comercial sense que intervingui la seva prèvia sol·licitud o consentiment.
En cap cas no s’expressarà a la pàgina on s’ubiqui l’enllaç que MOMENTUM TASK FORCE S.L. ha prestat el seu consentiment per a la inserció de l’enllaç o que altrament patrocina, col·labora, verifica o supervisa els serveis del remitent.

4.- Exclusió de garanties i de responsabilitat

El contingut del present lloc web és de caràcter general i té una finalitat merament informativa, sense que se’n garanteixi plenament l’accés a tots els continguts, ni la seva exhaustivitat, correcció, vigència o actualitat, ni la seva idoneïtat o utilitat per a un objectiu específic. MOMENTUM TASK FORCE S.L. exclou, fins on permet l’ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

La impossibilitat d’accés al lloc web o la manca de veracitat, exactitud, exhaustivitat i/o actualitat dels continguts, així com l’existència de vicis i defectes de tota mena dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició als quals s’hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s’hi ofereixen.
La presència de virus o altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.
L’incompliment de les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i aquest avís legal com a conseqüència de l’ús incorrecte del lloc web. En particular, i de manera exemplificativa, MOMENTUM TASK FORCE S.L. no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l’honor, a la intimitat personal i familiar ia la pròpia imatge, així com la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il·lícita.
Així mateix, MOMENTUM TASK FORCE S.L. declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que estigui fora d’aquesta web i no sigui gestionada directament pel nostre web master. La funció dels links que apareixen en aquesta web és exclusivament informar l’usuari sobre l’existència d’altres fonts susceptibles d’ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web www.momentumtf.es no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats; ni suggereix, convida o recomana la visita a aquests, per la qual cosa tampoc serà responsable del resultat obtingut.

MOMENTUM TASK FORCE S.L. no es responsabilitza de lestabliment dhipervincles per part de tercers.

MOMENTUM TASK FORCE S.L. us informa que aquesta pàgina no té virus, ni programes espies.

Si opteu a abandonar el nostre lloc web a través d’enllaços a llocs web no pertanyents a la nostra entitat, MOMENTUM TASK FORCE S.L. no es farà responsable de les polítiques de privadesa d’aquests llocs web ni de les galetes que aquests puguin emmagatzemar a l’ordinador de l’usuari.

5.- Protecció de dades.

En virtut del que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques, pel que fa al tractament de dades personals, –d’ara endavant GDPR- , i de la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, us informem que les dades de caràcter personal, recollides voluntàriament en el formulari d’aquesta web o correu electrònic, seran incorporades a un fitxer propietat de MOMENTUM TASK FORCE SL

MOMENTUM TASK FORCE S.L. compleix estrictament el deure de secret de les dades de caràcter personal i el tractament de les mateixes confidencialment, assumint, a aquests efectes, les mesures de caire tècnic, organitzatiu i de seguretat necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat. MOMENTUM TASK FORCE S.L. queda totalment exonerat de qualsevol responsabilitat si la informació facilitada voluntàriament fos incompleta, no veraç o irreal pels USUARIS d’aquesta pàgina web: www.momentumtf.es.

MOMENTUM TASK FORCE S.L., es compromet a no cedir, vendre, ni compartir les dades amb tercers sense la seva aprovació expressa. Així mateix us informa que MOMENTUM TASK FORCE, no realitza directament transferències internacionals de dades de caràcter personal, no obstant, utilitza cookies de tercers, en concret els serveis de Google Analytics prestats per Google LLC. La interacció amb els usuaris per l’ús d’aquesta eina pot implicar que aquest tercer realitzi transferència internacional de dades, de tipus analític i tècnic. La transferència es fa a l’empara de clàusules contractuals autoritzades per l’Autoritat Europea en matèria de protecció de dades.

Tampoc no procedeix a tractar-los de forma automatitzada per prendre decisions, que poguessin tenir efectes jurídics sobre la seva persona.

MOMENTUM TASK FORCE S.L. garanteix que les dades seran tractades amb la finalitat de mantenir les oportunes relacions comercials i promocionals sobre els serveis d’aquesta empresa, amb vostè o l’entitat que vostè representa, i seran conservades mentre persisteixi aquesta relació, i/o no sol·liciti la seva supressió, i posteriorment bloquejats, durant el temps que exigeixin els terminis de prescripció de les possibles responsabilitats nascudes del tractament.

En el cas del tractament de dades acadèmiques, proporcionades al CV tramès a través dels formularis d’“OFERTES D’OCUPACIÓ”, o “TREBALLA AMB NOSALTRES”, podran ser comprovats, podent-se prequalificar al candidat, d’acord amb les vacants i ofertes de ocupació.

El titular de les dades té dret a interposar davant l’autoritat competent, en aquest cas l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, les reclamacions que consideri oportunes en defensa dels seus drets.

No obstant això, podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, oposició i supressió disposats en la normativa esmentada, notificant-ho per escrit al Responsable de Protecció de Dades de MOMENTUM TASK FORCE, S.L. C/ Santa Maria Magdalena Núm. 6 bis, 28016 Madrid oa través de l’adreça de correu electrònic lopd@momentumtf.es

La nostra política pel que fa al correu electrònic se centra a remetre únicament comunicacions que vostè hagi sol·licitat rebre, manifestant el seu consentiment exprés. Si preferiu no rebre aquests missatges per correu electrònic us oferirem a través d’aquests la possibilitat d’exercir el vostre dret de supressió i renúncia a la recepció d’aquests missatges, de conformitat amb el que disposa el Títol III, article 22 de la Llei 34/ 2002 de Serveis per a la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic. Manant la paraula “BAIXA” al c/ Santa Maria Magdalena Núm. 6 bis, 28016 Madrid oa través del correu electrònic lopd@momentumtf.es

6.- Política de cookies.

El web que esteu visitant utilitza cookies per millorar la navegació i obtenir dades estadístiques.

Les cookies són arxius de text que s’instal·len a l’equip des d’on s’accedeix a aquesta pàgina i que envien, de manera automàtica, informació al nostre servidor. Les galetes no són virus informàtics. No fan malbé l’ordinador ni alenteixen el seu funcionament. Podeu eliminar-les en qualsevol moment, o rebutjar-les configurant el programa de navegació que utilitzeu.

Si no voleu rebre aquestes cookies, podeu configurar el vostre navegador perquè siguin rebutjades.

Cookies pròpies, generades pel nostre servidor. Aquestes cookies tenen diferents funcions:

Galetes d’autenticació: S’utilitzen per reconèixer els usuaris registrats que s’han “logat” en una pàgina web. Són les galetes que permeten que vostè accedeixi a les seccions d’accés restringit de la web, en cas que se li hagin atorgat claus d’accés.

Si rebutgeu la vostra instal·lació o les suprimiu, les claus d’accés no funcionaran correctament.

Galetes de personalització d’interfície: Les fem servir per facilitar-ne la navegació. Són les que permeten recordar la mida de la lletra del text per configurar la nostra web automàticament conforme a les vostres preferències durant la vostra visita.

Si rebutgeu la vostra instal·lació o les esborreu, la navegació per la nostra web no serà tan senzilla.

Per a més informació, i com deshabilitar les cookies, cliqueu l’apartat “llegir més”, de l’inici de la nostra pàgina web, al vessant informatiu d’Ús de cookies, oa la Política de Cookies.

Si teniu algun dubte sobre la nostra política de cookies, poseu-vos en contacte amb nosaltres a la següent adreça: Carrer C/ Santa Maria Magdalena Nº 6 bis, 28016 Madrid o al correu electrònic lopd@momentumtf.es

7.- Propietat intel·lectual i industrial.

Tots els continguts de la pàgina: www.momentumtf.es són propietat intel·lectual de MOMENTUM TASK FORCE S.L. o de tercers i no podran ser reproduïts, copiats, enganxats, linkats, transmesos, distribuïts o manipulats de qualsevol forma i amb qualsevol finalitat, sense lautorització prèvia i per escrit de MOMENTUM TASK FORCE S.L. mantenint en tot moment el copyright intacte i qualsevol altre indicador de la propietat intel·lectual dels materials o continguts. Tot ús o modificació del Material o dels Continguts per a qualsevol altre fi diferent de l’autoritzat a les Condicions Generals serà considerat una violació de les lleis internacionals del copyright, que protegeixen els drets d’autor.

8.- Legislació i fur

Per a tota qüestió litigiosa que incumbeixi al lloc web de MOMENTUM TASK FORCE S.L. serà daplicació la legislació espanyola, sent competents els Jutjats i Tribunals de Madrid (Espanya).

“MOMENTUM TASK FORCE, S.L., Santa Maria Magdalena, 6B – 28016 MADRID – C.I.F:B80373715 Inscrita al Registre Mercantil de Madrid, tom 3764, llibre 0, secció 8, full M-62690”