T’ajudem a vendre

Sabem que, en tota empresa, la pressió més gran per obtenir resultats recau en l’àrea comercial: si no hi ha vendes, tots els esforços que ha fet la marca en totes les seves disciplines són en va. Però no estàs sol. Som experts en vendre i som aquí per a ajudar-te.

Especialistes en Xarxes Comercials i Campanyes Promocionals

El teu partner líder en xarxes comercials

Dissenyem estratègies comercials, promocionals i experiencials per optimitzar els resultats de les marques. Hem creat relacions sòlides i duradores amb marques líders dels nostres sectors d’especialització: Gran Consum, Financer, Telecomunicacions i Utilites. Perquè no venem fum. Només solucions realistes amb les que aportem valor al client per tal de construir relacions basades en la honestedat, la transparència i la confiança mútua.

Outsourcing equips comercials – Campanyes Promocionals – Gestió Punt de Venda – Màrqueting Experiencial

Projectes fets a mida i adaptats a cada necessitat

Posem a disposició dels nostres clients equips comercials i promocionals que actuen com una extensió de la seva estructura comercial. La nostra metodologia demostrada amb més de 28 anys de trajectòria ens ha convertit en un referent de qualitat en el sector.

Persones que convencen persones

El contacte personal d’un dels nostres professionals és clau per despertar la necessitat, posar en valor el producte, generar vendes i fidelitzar. Seleccionem els professionals del perfil que requereixi el projecte, els formem en l’objectiu que requereixi la marca i supervisem diàriament el seu adequat acompliment comprometent-nos amb els resultats.

Treballem per a un món millor

El que més ens enorgulleix és que hem aconseguit unir la nostra activitat de negoci com a generadors d’ocupació a una important tasca social: integrem en les campanyes promocionals dels clients que així ho desitgin dones supervivents de violència de gènere per a les quals una oportunitat laboral és clau per a recuperar les seves vides.

Més de 8.000 dones han estat formades i han tingut una oportunitat laboral amb nosaltres. Vols saber-ne més?

El nostre equip és l’energia que ens mou

Tenir feina és tenir un tresor i nosaltres col·loquem una mitjana de 5.000 treballadors a l’any, i ells són l’ essència del nostre valor. Assegurem les oportunitats de desenvolupament basades en el mèrit, l’aportació professional i el treball en equip. Uneix-te a nosaltres! Fes clic aquí i troba la feina que busques.